Потърсете ни: 02/980 1092

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Семинар „Бизнес етикет и комуникационни умения“

03/12/2018 @ 9:30 am - 5:30 pm

Центърът за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“ има удоволствието да Ви покани на уникален по рода си семинар за адвокати на тема: „Бизнес етикет и комуникационни умения“ с лектор изтъкнатият специалист по етикет и протокол г-жа Мария Касимова-Моасе. Обучението има за цел да подготви адвоката при приемане и общуване с клиент, етикет и протокол при различни мероприятия, техники за изграждане на комункационни умения, ефективно слушане, дипломатичност, такт и доверие.

 

------------Мария Касимова-Моасе е журналист, есеист, разказвач на истории и специалист по етикет и протокол. Завършила е Българска филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Била е главен редактор на редица списания, сред които ELLE, Капитал LIGHT и НЕЯR, работила е в културните отдели на много ежедневници, била е автор на предавания и рубрики в различни телевизионни формати. Обучението си по социален и бизнес етикет дължи на лондонската школа Minding Manners, училището за дипломатически етикет ISPD в Брюксел, както и на някои частни ателиета по добри маниери в Париж.
Понастоящем Мария Касимова-Моасе продължава за работи като автор и журналист за няколко популярни български сайта като webcafe и ploshtadslaveikov, както и да води обучения по етикет и протокол и по комуникационни умения.
Автор е на  „Близки срещи със смесени чувства“ и „Балканска рапсодия“.

 

За записване за семинара, моля да изпратите Вашите три имена, личен номер на адвокат, адвокатска колегия и телефон за връзка на е-поща coa@abv.bg, или като позвъните на тел. 02/980 10 92 в срок до 26.11.2018 г.

------------

 

Местата за семинара са ограничени! 

Детайли

Дата:
03/12/2018
Час:
9:30 am - 5:30 pm

Лектор

г-жа Мария Касимова – Моасе

Място

Центъра за обучение на адвокати „Кръстю Цончев“
ул. Цар Калоян № 8, ет.4
София, България
+ Google Map
Телефон:
980/1092
Уебсайт:
http://advocenter-bg.com